Fri fragt / Levering 1 - 4 dage i DK

HVAD ER WOODEN MAKINGS?

Wooden makings er et dansk brand, undfanget i 2016 – søsat i 2017, som tegner, producerer og sælger trælegetøj af høj æstetisk og håndværksmæssig kvalitet. Altsammen i Danmark.

Bag brandet står vi: Snedker Anton Balle sammen med designere Marie Frederiksen og Tinna Sommer.

Samarbejdet om- og initiativet til wooden makings kommer i kølvandet på en stribe fælles møbelkunstprojekter udarbejdet til Snedkernes Efterårsudstilling. Wooden makings er vores fælles drøm om, at skabe kommercielle, smukke og sunde produkter med samvittighed og hensyn til den verden vi lever i.

PRODUKTERNE

Et produkt fra wooden makings er tegnet af Marie og Tinna, som har base i hhv. København og Århus. Herefter er det produktionsmodnet i samarbejde med Anton. Alle dele produceres og samles på Antons Snedkeri i Skals, Viborg, og kvalitetstjekkes af os selv, inden det godkendes til salg.

Legetøjet er lavet til, at holde længe. Alle stykker laves i massivt, ubehandlet egetræ. Stilen er skandinavisk, minimalistisk og tidløs. Kvaliteten er høj og overfladen på det ubehandlede træ bliver smukkere med tiden, efterhånden som det patineres af berøring og miljø. Produkterne vil kunne følge en enkelt person igennem et helt liv eller længere, hvis det bliver behandlet med omtanke og respekt.

MILJØ

Vi bestræber os på, at sætte så lille et aftryk som muligt og vi har den bæredygtige tanke med i alle valg og beslutninger, som træffes i hele processen. Fra blankt skitsepapir til færdigt, pakket produkt.

Egetræet køber vi så tæt på hjemme, som muligt, men altid fra det nordlige Europa fra PEFC certificeret skovbrug. Læs mere om PEFC her.

Vores produktion i Danmark betyder, at vi minimerer transporten af produkterne. Levering til kunder foregår også direkte fra Antons snedkeri.

Vores emballageleverandør ligger også i Danmark.
Vi har valgt en kasse, som i forvejen er produceret til forsendelse og vi undgår dermed at skulle emballere yderligere, når vi sender produkter afsted. For at beskytte kassen under fragt, putter vi den i en fragtpose, som er lavet af 60% genanvendt materiale. Inde i kassen ligger legetøjet godt beskyttet i træuld, lavet af dansk rødgran.